שלום, שמי ספיר שאלתיאל הלוי קונדיטורית ממושב מנות בגליל המערבי.
את לימודי הקונדיטוריה למדתי ב”אסטלה” ואת ההתמחות עשיתי במיאמי, שם רכשתי את רוב הידע והניסיון המקצועי.
לפני 5 שנים הקמתי את העסק שלי -M.cakes,
קונדיטורית בוטיק ביתית המספקת עוגות מעוצבות, קינוחי ראווה,
מאפים, טארטים וסדנאות אפייה.
את המוצרים אני מכינה בעצמי מחומרי גלם איכותיים
תוך שמירה על מקצועיות וליווי מלא של הלקוח בבחירת המוצר, הרכבתו ועיצובו.
אני דוגלת בקשר אישי מול הלקוחות ובשיתוף מלא,
אוהבת אתגרים ולקבל השראה גם מרצונכם ועולמכם.
אני מזמינה אתכם להצטרף למעגל הלקוחות שלי,
ליהנות משלל מוצרים טעימים ואיכותיים ועל הדרך לבקר בצפון הגלילי ולהתפעם מהנוף הפסטורלי שמשתרע על מערת הקשת, רכסי ראש הנקרא וחוף אכזיב.
קונדיטורית M.cakes מספקת מגוון של מוצרים איכותיים וטריים החולשים על רשת רחבה של טעמים וסגנונות. החל מעוגות מעוצבות בהתאם לבקשת הלקוח וטרנדים נחשבים ועד לעוגות וקינוחי ראווה המזכירים טעם מוכר מקונדיטוריות בפריז.
M.cakes מעבירים סדנאות אפייה בהנחיית הקונדיטורית ספיר שאלתיאל הלוי. סדנאות האפייה מועברות במתחם הקונדיטוריה ומאפשרות פעילות לזוגות או לקבוצות עד 8 משתתפים. בכל סדנא נכיר את חומרי הגלם, טיפול בחומרי הגלם, טכניקות עבודה, שיטות אפייה, עיצוב המוצר וצילומו. כל משתתף מקבל חוברת מתכונים של הסדנא, תוצרי הסדנא ארוזים וממותגים וחוויה מהנה ומעשירה.
נושאי הסדנאות:
הזמנה 4 ימים מראש ואיסוף עצמי מכתובת העסק.
קיימת אפשרות למשלוח לבית הלקוח בתוספת תשלום.
התשלום מתבצע בעת איסוף ההזמנה באמצעות מזומן/ אפליקציית ביט או העברה בנקאית. קבלה/חשבונית מס תינתן לאחר קבלת התשלום מהלקוח.
א’ – ו’ 09:00-20:00
עוגת מוס שוקולד חלב ובראוניז.
עוגת מוס שוקולד חלב, קרמל מלוח ובייגלה.
עוגת מוס שיש שוקולד חלב ושוקולד לבן.
עוגת מוס שוקולד מריר ודובדבני אמרנה.
עוגת מוס שוקולד לבן וקינדר.
עוגת מוס גבינה ופירורים.
עוגת מוס קרם ברולה.
עוגת מוס רפאלו.
עוגת מוס פררו- רושה.
עוגת מוס אוריאו.
(ניתן לבחור 5 קינוחים במארז)
טארט בצק פריך וקרם וניל בקישוט פירות/שוקולדים.